Презентація нової машини VCARB 01 у новій біло-блакитній лівреї - Блог

Ввечері 8 лютого за часом Лас-Вегаса та вранці 9 лютого за європейським часом відбулася презентація оновленої команди Visa Cash App RB Formula One Team, колишньої AlphaTauri, технологічного партнера RAVENOL.

Оскільки для повсякденного вживання назва занадто довга, представники команди запропонували скорочувати її як VCARB. А ще пропонується назвати команду як Racing Bulls. Під час презентації було також представлено нову машину VCARB 01 у нових партнерських кольорах лівреї.

На презентації VCARB 01 у новій біло-блакитній лівреї були присутні генеральний директор Visa Cash App RB Пітер Байєр (Peter Bayer) та новий керівник команди Лоран Мекіс (Laurent Mekies), який змінив на цій посаді Франца Тоста (Franz Tost).

На сцені до них приєдналися наші пілоти: восьмиразовий переможець Гран-прі австралієць Даніель Ріккардо (Daniel Ricciardo) та японець Юкі Цунода (Yuki Tsunoda). Разом з ними на презентації була присутня і гонщиця з Еміратів Амна Аль-Кубайсі (Amna Al-Qubaisi), яка цього року виступає у кольорах Visa Cash App RB на жіночому чемпіонаті F1 Academy championship.

В якості гостей команди на вечорі були відомі персони зі світу музичної індустрії: репер і композитор, лауреат Пулітцерівської премії Кендрік Ламар (Kendrick Lamar) і багаторазовий лауреат премії Греммі музикант і продюсер Бебі Кім (Baby Keem).

У 2024 році зв'язок Visa Cash App RB Formula One Team з Red Bull Racing став набагато міцнішим, тепер наші партнери припускають використовувати в новій машині ще більше деталей і компонентів, які виробляються в Мілтон-Кінсі, але не більше, ніж це дозволено регламентом. Передбачається, що це дозволить гонщикам Даніелю Ріккардо (Daniel Ricciardo) та Юкі Цунода (Yuki Tsunoda) боротися не просто за місця у середині пелотону, як це відбувалося минулого року, а й претендувати на подіуми.

Чекаємо початку сезону FormulaOneTeam 29 лютого на Гран-прі Бахрейну.