Технологічний партнер чемпіонату DTM - Блог

Ще одна найбільша світова гоночна серія – у скарбничку спортивних партнерств RAVENOL!

На початку червня RAVENOL підписав угоду з німецьким кузовним чемпіонатом DTM, за яким тепер стає офіційним партнером зі мастильних матеріалів однієї з найпопулярніших і масових кільцевих гоночних серій світу. Водночас нова угода передбачає також співпрацю з двома іншими серіями - Prototype Cup Germany та DTM Classic.

RAVENOL також продовжує давню та успішну співпрацю з ADAC GT Masters, ADAC GT4 Germany та ADAC XC Cup.

«Гонки GT - дуже важливий для нас напрямок. Наше головне завдання - продемонструвати максимальну продуктивність з акцентом на витривалість», - прокоментував подію директор RAVENOL з автоспорту Мартін Хунінг (Martin Huning). «Ми раді працювати разом з DTM як флагманський партнер і мати можливість представляти нашу продукцію на цій висококласній платформі. Паралельно з цим ми продовжуємо підтримувати інші чемпіонати ADAC за допомогою наших високоефективних мастильних матеріалів».

«RAVENOL відомий у всьому світі своєю чудовою продукцією та успішно бере участь в автоспорті протягом десятиліть. Партнерство з DTM відкриває нові можливості та перспективи для обох сторін. Ми сподіваємося на тривалу та плідну співпрацю», — підтвердив Томас Восс (Thomas Voss), керівник підрозділу ADAC Motorsport.

У послужному списку RAVENOL партнерство з DTM стане ще одним важливим досягненням: чемпіонат проводиться за найвищим розрядом, а учасники виступають на топовій гоночній техніці категорії GT3, яка вкрай вимоглива до високої якості мастильних матеріалів.

Серед брендів - Mercedes, з автоспортивним підрозділом якого у RAVENOL укладено окрему угоду; Audi та Lamborghini, з чиїми провідними командами RAVENOL також співпрацює; BMW, Ferrari, Aston Martin та інші.