Титульний партнер 24-годинного Нюрбургрингу - Блог

Виробник мастильних матеріалів RAVENOL поглибить давню співпрацю і таким чином перетворить найбільшу німецьку гоночну подію на «ADAC RAVENOL 24h Nürburgring».

Партнерство стосується не лише офіційної назви престижного автоспортивного фестивалю на легендарному «Green Hell» Нюрбургринг-Нордшляйфе. Як частина контракту, бренд згодом буде видно на багатьох позиціях під час гонки та навколо неї.

RAVENOL також вносить свій великий технічний досвід і стає «Офіційним мастильним партнером» 24h. Нове партнерство є ідеальним доповненням до вже великої присутності в 24h. Ряд сильних команд вже використовували мастильні матеріали RAVENOL. Серед них багато найкращих команд, чиї машини GT2 і GT3 успішно пройшли це, мабуть, найскладніше практичне випробування для мастильних матеріалів.

Так як RAVENOL використовується у численних класах автоспорту, тому титул офіційного партнера з мастильних матеріалів 24h - є цілком виправданим.

Зобов’язання, яке спочатку триватиме п’ять років, ідеально доповнить партнерську діяльність RAVENOL на Ring та в автовпорті вцілому.