RAVENOL стає офіційним постачальником Mercedes-AMG Motorsport - Блог

У рамках глобального партнерства, укладеного на багаторічній основі, логотип RAVENOL буде присутній на всіх гоночних автомобілях Mercedes-AMG. Тепер добре знайомий вам логотип RAVENOL завжди буде присутнім на правому крилі автомобілів, що є однією зі складових ексклюзивної партнерської програми між Mercedes-AMG Motorsport і RAVENOL. Нове партнерство робить співпрацю між двома найбільшими брендами ще більшою.

З цього моменту всі гоночні команди - заводські та клієнтські використовуватимуть у своїх гоночних машинах тільки продукцію найвищої якості від RAVENOL.

Багато клієнтських команд і раніше використовували в змаганнях мастильні матеріали від RAVENOL, а цього сезону DTM Давид Шумахер (David Schumacher) виступить за команду Mercedes-AMG Team Winward на автомобілі RAVENOL Mercedes-AMG GT3.

Крім спортивної складової, нове партнерство має на увазі і розвиток наукової та технічної бази. У подальшій спільній роботі намічено розвиток напрямку виробництва мастильних матеріалів на основі рослинних олій. Велика увага приділяється збереженню ресурсів та охорони навколишнього середовища.

Крім того, RAVENOL, який активно працює в автоспорті з 2004 року, поділиться з Mercedes-AMG Motorsport своїми експертними знаннями в галузі роботи з двигунами та трансмісіями.

«Гонки категорії GT є для нас важливим напрямом співпраці. У цій галузі у нас налагоджені хороші, довгострокові партнерські відносини у тому числі з численними клієнтськими командами Mercedes-AMG, які виступають у DTM, ADAC GT Masters чи марафонах на Нюрбургрингу чи Спа-Франкоршамп. Ми з нетерпінням чекаємо на спільну роботу в якості офіційного постачальника Mercedes-AMG Motorsport», - прокоментував подію директор з автоспорту RAVENOL Мартін Хунінг.