Технологія CleanSynto® від RAVENOL - Блог

Для чого була розроблена технологія CleanSynto®

Класичні рецептури олив відповідають мінімальним вимогам до стандартних мастильних матеріалів. Технічні властивості олив, як правило, встановлюються таким чином, щоб гарантувалась робота транспортних засобів і задовольнялися вимоги виробника. Класичні стокові рецептури забезпечують лише знижений захист і можуть призвести до скорочення терміну служби двигунів.

Виробники транспортних засобів для виконання гарпнтійних умов, за допомогою рекомендацій, вимагають у споживача забезпечення своєчасних спеціальних інтервалів технічного обслуговування та заміни моторної оливи. Це означає, що власники транспортних засобів були ретельно проінформовані та проінструктовані щодо інтервалів заміни оливи. Якщо двигун або інші дорогоцінні компоненти транспортного засобу пошкоджені передчасно, споживач залишається напризволяще і повинен прийняти дорогі витрати на ремонт.

Під час роботи автомобіля між рухомими частинами двигуна виникає тертя, через що утворюються частинки зносу. У поєднанні із залишками згоряння та іншими забрудненнями вони мають тенденцію до відкладення. Ці частинки сажі та бруду спричиняють блокування фільтрів, масляних каналів (шлангів і форсунок) і насосів. Це призводить до забруднення двигуна. ККД двигуна знижується, а ризик виходу з ладу зростає.

Використовуючи класичні оливи за стоковими рецептурами власники транспортних засобів отримують лише знижений, тобто задовільний захист двигуна. Для того, щоб запропонувати подовжені інтервали заміни та додатковий захист від бруду та відкладень RAVENOL використав свій досвід розробки спеціальних мастильних матеріалів, та розробив і запантентував технологію CleanSynto®

Рецептура олив, за технологією CleanSynto®

включає в себе синтетичні базові оливи та компоненти, преміальні добавки та спеціальний пакет присадок.

Отже, моторна олива, виготовлена за технологією CleanSynto®

отримує покращені властивості, які забезпечують максимальну чистоту двигуна (покращення диспергійності та поглинання часток бруду) та ефективний захист від зносу, навіть при подовжених інтервалах заміни. При цьому підвищується ККД двигуна і знижується ризик його поломки.