Технічне партнерство RAVENOL з гоночною командою X-Raid Team - Блог

Вже на майбутньому ралі «Дакар» 2024 року два бренди об'єднають свої зусилля, спрямовані не лише на перемогу у знаменитому марафоні, а й на співпрацю в галузі виробництва та випробувань екологічно чистих продуктів.

Технологічне партнерство розпочнеться із спільного проекту на Rallye Dakar 2024, де команда X-Raid Team, шестиразовий переможець «Дакара», виставить на старт марафону відразу шість екіпажів: три з них виступлять на MINI John Cooper Works Rally Plus, а ще три – на X -Raid 1000R Turbo.

Пробним випробуванням для передбачуваної співпраці стало партнерство під час попереднього ралі Дакар. Ця подія і привела до укладення постійної партнерської угоди, яка передбачає використання повної лінійки мастильних матеріалів від RAVENOL на всіх автомобілях команди.

X-raid Team – одна з найбільших команд, що беруть участь у міжнародних позашляхових змаганнях, у тому числі з автокросу та ралі-рейдів.

Команда сама розробляє та будує, а також виступає на автомобілях власного виробництва у різних гоночних дисциплінах. Це збільшує цінність співпраці з погляду можливості проведення різноманітних продуктових випробувань.

Починаючи з минулого року, X-raid Team перейшла на використання біопалива та інших біологічно чистих матеріалів, що повністю узгоджується з планами розвитку власної продукції компанії RAVENOL. Повідомляється, що технічна співпраця двох брендів передбачає розширення їхніх екологічних зобов'язань та роботу над новими екологічно чистими продуктами.